7.



 Lauke tokios pusnys, kad atrodo neišbrisim į civilizuotą žmoniją iki pavasario. Bet orų berniukas pranešė, jog pūga pamažu traukiasi, tad turime šansų išlikti! Hip-hip-hoooray! 
O tuo tarpu, kol visi laukia kelininkų, kad nukastų sniegą, aš juo džiaugiuosi (žinoma tuo, kuris kaip patalas padengė laukus, bet ne kelius). Man žiema-ne žiema, jei ji ne balta. Kaip ir pernai - Kalėdų rytas, nuotaika gera, visa šeima kartu, bet kažkas ne taip...Nebuvo nė kruopelytės balto sniego. Juk jis ir sukuria visą nuotaiką, džiaugsmą, juoką...
O kalbant apie didžiąsias ir grąžiasias metų šventes, reiktų suklusti, nes iki jų liko 7 dienos. Tai tik viena savaitė! O dar reikia supakuoti, papuošti dovanas mylimiems žmonėms. Bet dovanų niekada neužtenka išreikšti jausmams, dėkingumu,i už tai, kad jie yra, sutinka Kūčias ir Kalėdas kartu. Nepasipuikuokime Kalėdų rytą, ir apkabinkime, pakštelkime į žandą mamai, tėčiui, broliui, sesei ar močiutei...Juk daugiau tokių žmonių nebus, ir kiekvienų metų šventės Jums primins, kaip gera buvo anksčiau.

Beautiful,Christmas,City,Is paris,Lights,Moon 

 Sakoma, kad koks būsi per Kūčias ir Kalėdas, toks būsi ir visus metus. Todėl nepatariu būti piktiems, irzliems ir viskuo nepatenkinties žmogėnams, nes nėra reikalo tokiais būti. Juk Kalėdos. Ka-lė-dos! Kam gali nepatikti ši šventė? Kam gali nepatikti mandarinų valgymas didelias kiekiais, imbierinių sausainiukų kepimas, ir svarbiausia - Eglutės puošimas? Neįsivaizduoju savo gyvenimo be šių kelių mažyčių dalykėlių. O vos tik pasibaigus žiemos šventėms, aš imu galvoti apie kitas, ateinančias. Įsivaizduokit : viskas bus tik po metų, o aš jau laukiu vėl! Tai viską pasako : mano nuotaiką, žodžius, jausmus. 

Tumblr_metu6kanob1rkia8ro1_500_large 

Aš vėl jaučiuosi kaip maža mergytė gruodžio 25 dieną, maždaug 6 ryto (!!) pakuodama dovanas, ir rasdama kažką mielo ir gražaus. Manau nėra svarbu KĄ dovanoja. Svarbu KAS ir KAD IŠVIS dovanoja. Bet jų išrinkimas yra visgi suktas reikalas...  Nepadovanosi tarkim tėčiui antrus metus iš eilės kvepalų, ar mamai gero kremo... Per Kalėdas reikia pasitelkti vaizduotę ir mąstyti plačiai, atsižvelgti į draugų/giminaičių norus ir pomėgius. Bet kaip ir sakiau - svarbiausia, kad tai būtų šilta, miela, jauku ir Kalėdiška.

Galbūt ankstokai aš Jums linkiu gerų, šiltų, jaukių ir stebuklingų švenčių. Bet per tas dienas nežadu sėdėti prie kompiuterio ir tauškinti klaviatūra...visgi Kūčios ir Kalėdos tik kartą per metus! Na žinoma, ateisiu visų pasveikinti kelioms minutėms ir palinkėti visko visko ko širdutė geidžia.

Todėl linkiu nebūti užpustytiems, džiaugtis žiemuže, klausytis Kalėdinių dainų, susirinkti prie Kūčių stalo, o kitą rytą pakuoti dovanas!♥

Daug daug visko Jums linki Rūta :)

 

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

kada ateina suvokimas, jog gyveni gerai?

šešios stygos vidurnaktį

Tobulas rudens rytas